Ens ho han explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio Adriana López, Natalia Cutinici, Daniela Galván, David Costa, alumnes de l‘Institut Sant Pere i Sant Pau, i les professores de l’equip Erasmus format per Marta Esmel, cap del departament Llengües Estrangeres i professora d’anglès i Alícia Gala, coordinadora Erasmus i professora d’anglès.

El primer projecte es deia «Be an Artist to Save the Planet», i va arrencar el 2019. Era de dos anys, però amb la pandèmia pel mig, van poder prolongar-lo, fins al 2022. Aquest projecte va estar molt ben valorat i va ser un dels factors que els va facilitar ser Institut amb Acreditació Erasmus, la qual cosa vol dir que podran gaudir cada any escolar de projectes Erasmus, fins al 2027.

Durant aquest curs escolar els projectes amb alumnes han estat dos: «Wellbeing Across Borders» amb un centre de Póvoa de Lanhoso (Portugal). El nom del centre és Agrupamento de Escolas Gonçalo Sampaio, i «English is the Key to Know New Teaching Methods» amb un centre de Czestochowa (Polònia). El nom del centre és Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Kopernika we Wrzosowej.

Avui ens han explicat l’experiència en directe al programa “La veu de Tarragona”.

El projecte “Wellbeing Across borders” va tenir lloc del 18 al 24 de febrer a Tarragona i del 12 al 18 de maig a Póvoa de Lanhoso (Portugal). De la seva banda, el projecte “English is the Key to Know New Teaching Methods” va tenir lloc del 21 al 26 d’abril 2024 a Tarragona i del 5 al 11 de maig a Czestochowa (Polònia)

Altres notícies: