El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit la victòria davant la UE Figueres per 2 a 1, en el tercer partit de la segona fase de Tercera Divisió .

Primera meitat molt igualada  per ambdós equips, Óscar Gómez i Oribe  van tenir més d’ una ocasió  , l’ insistencia dels  locals va tenir premi ,al minut 28, Óscar Gómez va anotar el primer gol del filial del Nàstic.

Despres del descans  va arrencar  amb el control dels locals, que buscaven el segon gol per assegurar-se la victòria.

Els plans van canviar quan al minut 58, l’ex pobletà Iván Vidal, germà del tècnic de la Pobla  aconseguia marcar i posar les taules en  el marcador

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha assegurat que tot i haver estat un partit molt igualat han  sumat 3 punts que poden ser decisius per acabar complint amb l’ objectiu.

El CF Pobla de Mafumet visitarà al Sants, el proper cap de setmana.