El filial del Nàstic ha guanyat a la UE Sants per 1 a 2, però ja no té opcions de fer el play-off d’ascens a Segona RFEF. La victòria del San Cristóbal fa que ja sigui impossible lluitar per pujar de categoria. Tanmateix, l’equip s’ha retrobat amb la victòria fora de casa després de tres jornades amb els gols de Luiz i Dani García.

La Pobla ha estat el primer a marcar en el partit disputat al camp de l’Energia. Ha estat amb un gran gol de Luiz en una jugada que ha anat superant a rivals dins de l’àrea. Els locals han empatat a la represa, al minut 48, amb el gol de Sergi Cadena. Vint minuts més tard, Garcia ha posat de nou al seu equip per davant al marcador amb el definitiu 1 a 2. Una victòria de la qual parla l’entrenador Adolfo Baines.

Per la seva banda, el juvenil A del Nàstic ha perdut contra el juvenil del Zaragoza a domicili. Una derrota per 2 a 1 que manté a l’equip en descens. Estan a cinc punts de la salvació amb nou punts en joc. Alex Accensi, entrenador del juvenil A, parla de la situació de l’equip.

El pròxim partit és una autèntica final, ja que visita l’annex del Nou Estadi el Constància, equip que marca la salvació.