El filial del Nàstic perd per 3 a 1 contra la UE Vilassar de Mar i es resisteix la primera victòria fora de casa. Els locals eren els primers a marcar, a la meitat de la primera part. Al segon temps, el partit estava igualat i el rival feia encara més gran l’avantatge amb el segon al minut 72. Poc després, al minut 78, la Pobla retallava distàncies i es tornava a posar de ple en el partit.

A les acaballes, a dos minuts pel final, els locals feien el definitiu 3 a 1 per sentenciar el partit i fer que el filial del Nàstic encaixi la segona derrota de la temporada, les dues lluny del Municipal.

L’equip pobletà és setè a la classificació, amb els mateixos punts que els dos últims equips que estan a les zones de play-off.