El filial del Nàstic s’ha emportat la victòria en el derbi territorial de la Tercera RFEF contra la UE Rapitenca per 0 a 2. La Pobla ha marcat als minuts finals de la primera meitat el primer gol i ha sentenciat el partit als darrers instants del partit. Amb la victòria, els d’Adolfo Baines es retroben amb la victòria després de tres jornades seguides sense guanyar. A més, sumen la segona victòria de la temporada fora de casa. Uns tres punts que encara no permeten a l’equip entrar a la zona de play-off, de la qual es queden a només un punt.

El filial s’ha avançat al marcador al minut 39 després d’un gol de Nil Garrido, màxim golejador de l’equip aquesta temporada. Amb el 0 a 1 ha marxat el partit al descans. Una segona meitat igualada on la UE rapitenca buscava l’empat, però no ha arribat. Al 94 de partit, Víctor Valverde, qui ha sortit des de la banqueta, ha fet el definitiu 0 a 2.

Per la seva banda, el juvenil A del Nàstic segueix en mala dinàmica i ha encaixat la quarta derrota seguida a la Divisió d’Honor. Aquest cap de setmana ha perdut 3-2 contra un rival directe com és el CE Constància, que és l’equip que marca la salvació. El juvenil A està en places de descens i ja és penúltim a la classificació, amb nou punts i a tres de la salvació.