El filial del Nàstic supera al líder del seu grup a la Tercera RFEF, el CE Europa, per 2 a 0 i ja suma tres victòries seguides. Els gols de Guzmán i Querol als darrers vint minuts de partit han estat claus per sumar la novena victòria de la temporada, la sisena al Municipal de la Pobla. El filial grana és novè amb 30 punts, a quatre de diferència de les posicions de play-off.

Després d’uns setanta minuts igualats, Guzmán ha desfet l’empat amb el seu gol al 72 de partit. Per fer més ampli el marcador, Querol s’ha inventat una genialitat per fer el 2 a 0 al temps afegit.

Per la seva banda, el juvenil A del Nàstic ha perdut per 1 a 2 contra el CD Ebro, el penúltim classificat. Els d’Alex Accensi encadenen dues derrotes seguides i han sumat tres dels darrers dotze punts possibles. El juvenil A és tretzè classificat i és el primer que està en posició de descens a Lliga Nacional. La salvació la tenen a sis punts.