Els germans Torres obren la II edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa. L’elecció del guanyador es realitza a través d’un concurs gastronòmic inspirat en el format ‘masterchef’ en el qual poden participar totes les escoles d’hostaleria de Catalunya, públiques i privades. En aquesta ocasió, les semifinals es concentraran a Barcelona i Tarragona i la final es disputarà al maig a les Borges Blanques.

Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, amb l’impuls de l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’apadrinament dels famosos germans Torres, van néixer l’any passat com a homenatge a la figura del cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938), una figura de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, entre elles la Creu de Sant Jordi, per la seva ingent tasca de recerca i documentació històrica sobre la cuina catalana.

Les escoles que hi participin podran presentar tots els alumnes que consideri preparats per a concursar, sempre que siguin menors de 25 anys i portin estudiant cuina més d´un any.
Igual que l’any passat, Les Borges Blanques acollirà al maig la final del concurs. Les semifinals es concentraran a Barcelona i Tarragona. El 2021 l’accés a la darrera fase va requerir una complexa logística durant els mesos de març i abril, amb 28 candidats que van competir presencialment, malgrat la pandèmia, a les quatre capitals catalanes.

Més notícies: