El Nàstic Genuine guanya el primer partit contra el Levante UD. Els grana han estat superiors durant tot el partit i en les quatre parts, acabant amb un resultat de 4 a 0. El resultat final ve donat pel nombre de parts – quatre en total – que cada equip ha estat capaç de guanyar. Els jugadors grana se les han emportat totes elles i ha sumat els tres punts en el Grup del COMPANYERISME.

A la primera part de 10 minuts, el Nàstic Genuine ha guanyat per 2 gols a 0 i a la segona ha deixat el marcador en 1 a 0. A la tercera part, els grana han guanyat per 3 gols a 0 i a l’última part també s’han emportat la victòria per 2 a 0. Aquesta és la primera victòria de l’equip en aquest retorn de LaLiga Genuine després de la pandèmia. L’entrenador de l’equip grana, Rafa Magriñà, comenta que el més important ha estat que ha vist als seus jugadors tornar a gaudir.

Aquest dissabte a la tarda hi haurà el segon partit, en aquest cas contra el Deportivo de la Coruña a les 19:30 hores al Complex Esportiu de Salou.