Pablo Fernández per segon partit consecutiu i Pochetino van ser els golejadors granes.
Aquesta quarta setmana de pretemporada és la més exigent, la de més carrega i la de més partits en set dies. Són tres encontres, dos d’ells davant rivals de la mateixa categoria i per tant un gran assaig general del que pot ser la temporada i el primer partit ha estat en la línia del que hem vist fins ara del Nàstic 2023/2024.

Aquest dimecres a Castàlia, el Nàstic va seguir el guió habitual amb pressió a la sortida del rival i contres rapides, així van arribar els dos gols per posar el 0 a 2 en el marcador que va acabar maquillant el Castelló aprofitant una errada greu en defensa del Nàstic.

Primer rival de la mateixa categoria per anar polint detalls i per anar millorant com assegura l’entrenador del Nàstic, Dani Vidal.

L’entrenador del Nàstic, explicava les sensacions d’aquest cinquè partit amistós de la pretemporada, on lamentava l’errada greu en el gol encaixat, un error de Pol Domingo que es repeteix, també el seu company Nacho González el va fer idèntic davant l’Andorra.

Aquest dimecres va jugar els seus primers minuts Alberto Varo i Dani Vidal, explicava també perquè no van jugar Dufur que no va anar ni convocat, ni David Concha, aquest darrer va notar unes molèsties a l’escalfament.

La plantilla continuarà amb els entrenaments i demà jugarà el sisè partit amistós a Olot davant l’Eivissa a partir de les sis de la tarda.