El Nàstic perd contra el Real Unión de Irún per 1 a 0 en un partit molt marcat per l’estat del terreny de joc. La pluja d’abans del partit i durant ha fet que hi hagués molts tolls que feien impracticable el partit. El gol dels rivals ha arribat de penal, el tercer que els xiulen als grana aquest any. Ho ha fet Quique Rivero. El Nàstic suma la segona derrota seguida i la tercera en cinc partits lluny de Tarragona.

La gran novetat ha estat l’entrada de Dani Rebollo a l’onze titular, que debutava després que Alberto Varo hagi passat una mala nit i no hagi pogut jugar. Amb el context de pluja, la pilota aturada i les accions per la banda han estat les protagonistes i les ocasions han estat escasses. Gorostidi ha estat el primer d’aprofitar una segona jugada per xutar, però ha marxat molt desviat. El gol dels grana ha arribat mitjançant Alex Jiménez, però ha estat anul·lat. Ha rematat amb la mà clarament una centrada de Marc Fernández.

Rebollo ha estat protagonista en una doble aturada a la primera meitat que ha salvat al seu equip. Dues accions dins de l’àrea que el porter grana ha tret amb una gran demostració de reflexos. A la segona part, hi ha hagut molt poques ocasions. La més clara, a banda del gol del rival, ha estat la de Narro, on no ha impactat gens bé la pilota i el xut ha sortit desviat. Al minut 70, l’àrbitre ha decretat un penal molt rigorós per mà de Joan Oriol i Quique Rivero ha marcat des dels 11 metres.

Encara amb molta jornada per disputar-se, el Nàstic es manté amb 15 punts, que són els mateixos que té el Barakaldo, classificat dins de les posicions de play-off. Ara toca centrar-se en la Copa del Rei, on els grana visitaran Can Misses per jugar contra el SD Ibiza Islas Pitiusas. El partit és a les 19 hores i, des de mitja hora abans, es podrà seguir per Tarragona Ràdio.