Cop dur pel Nàstic al perdre per 2 a 1 contra el Barakaldo en el darrer minut de partit. Els grana han empatat el gol inicial de Maroan amb un remat de Víctor Narro a passada de Joan Oriol. És el primer gol pel jugador grana aquesta temporada. Aquests dos gols han estat a la primera meitat i el Nàstic ha controlat bé el resultat durant el segon temps. Alex López ha perdonat una acció clara al minut 88 de partit i, a vegades, quan perdones ho acabes pagant. Maroan ha fet el seu segon gol al minut 94 i el Nàstic ha acabat perdent els tres punts. És la primera derrota d’aquesta temporada.

Partit entretingut a Lasessarre, molt marcat per la pluja que ha caigut durant els 90 minuts, amb un Nàstic que ha sortit a pel partit. Pablo Fernández ha tingut dues oportunitats en els primers 10 minuts. La primera ha estat claríssima, amb una mà salvadora del porter rival en un xut que anava a porteria. A la segona, el seu remat ha marxat fregant el pal dos minuts després.

El Barakaldo ha estat qui s’ha avançat al marcador amb un remat de cap de Maroan que s’ha imposat a la defensa grana. Varo ha tocat la pilota, però la pluja i la potència del remat han fet que no l’hagi pogut rebutjar. El Nàstic ha encaixat bé el gol del cop i pocs minuts després, Víctor Narro ha trobat el premi del gol. Un remat al segon pal que ha enviat al fons de la xarxa el jugador grana, que ha marcat el primer gol de la temporada. La jugada ha nascut d’una centrada de Joan Oriol.

Al segon temps, els grana han aguantat el resultat fins a l’últim minut amb un Barakaldo que s’ha fet fort amb accions aïllades i que han provocat molts serveis de cantonada. Només començar els segons 45 minuts, el Barakaldo ha vist com li anul·laven un gol que, molt clarament, era fora de joc. El Nàstic ha tingut l’oportunitat de marcar amb un xut des de dins de l’àrea que Alex López no ha rematat bé. Els grana, quan ja donaven per bo el punt que anaven a sumar fora de casa, Maroan ha fet el seu segon gol de la nit. Arriba així la primera derrota del Nàstic, que es queda amb 8 punts, però encara amb tota la jornada 5 en joc.