El Nàstic es deixa remuntar un 0 a 2 contra el Lugo i acaba empatant a dos després d’una segona meitat dolenta. Els grana han sortit molt bé al partit amb dos gols en un quart d’hora. Primer Pablo i després Antoñín han aprofitat dues centrades de Narro per ficar-se 0 a 2. Abans del descans, el Lugo ha empatat de penal i això li ha fet mal al Nàstic. Ha baixat el nivell i al minut 73, Erik ha empatat el partit. Els minuts de després han estat de molt patiment pels grana, amb aturades de Varo i un travesser. Alex Jiménez ha tingut una oportunitat molt clara al 88, però ha fallat el mà a mà.

L’inici del Nàstic no podria haver estat millor. Una gran jugada per la banda esquerra de Víctor Narro ha donat peu a una centrada mil·limètrica que ha rematat Pablo Fernández al fons de la xarxa. La millor forma de començar un partit que es presentava complicat, amb un Lugo que havia empatat els tres partits que havia jugat fins ara al Anxo Carro per 0 a 0. Els grana no n’han tingut prou i Narro tampoc. De nou una jugada seva ha acabat amb una assistència per Antoñín, que ha marcat per segona jornada consecutiva. Era el minut 14 i el Nàstic ja es veia amb dos gols d’avantatge.

L’equip ha controlat bé el partit fins que el Lugo ha vist com li xiulaven un penal que ha fet Oscar Sanz. L’ha transformat Mendoza i el rival ha començat a collar. Els grana s’han defensat fent-se forts i amb una gran intervenció de Varo a un xut d’un rival. El millor pels grana era marxar al descans per evitar l’empat del Lugo.

Al segon temps ha arribat, però abans Antoñín ha tingut dues oportunitats clares. La primera amb un defensa traient la pilota gairebé sota pals i després amb un xut que ha desviat la defensa rival. El Nàstic no estava fent una bona segona meitat i al minut 73 ha empatat el Lugo amb una jugada de pilota aturada.

Un cop han empatat, els locals, empentats per l’afició, han volgut fer més mal. Han aprofitat que el Nàstic estava precipitat i erràtic per atacar amb perill. Han generat moltes arribades, obligant a Alberto Varo a salvar al seu equip amb una aturada amb dos temps. El rival també ha tingut una oportunitat al temps afegit, al 93, amb un travesser i una pilota que ha tret la defensa en una jugada embolicada dins de l’àrea petita. El Nàstic havia tingut una oportunitat molt clara d’Alex Jiménez que ha fallat un mà a mà amb el porter.

El Nàstic es queda amb 12 punts a la classificació, a set del primer classificat i dins de les posicions de play-off. La pròxima cita dels grana serà aquest diumenge a dos quarts de quatre contra l’Arenteiro.