L’hostaleria se suma a la iniciativa del Cotilló Sense Plàstic per celebrar un cap d’any més sostenible.
Establiments com el Restaurant La Boella, el Resort L’Avenc Benestar Rural o el sopar de Nadal del Club Vaixell, a través del Càtering Costa Daurada, ja
han implementat el Cotilló Sense Plàstic en les seves festes de cap d’any.
Es tracta d’una manera de celebrar el cap d’any de forma festiva i divertida sense promoure la fabricació de plàstics ni de generar residus difícils de
reciclar, promovent l’hàbit de la reutilització.
El Cotilló Sense Plàstic és un producte d’impacte ambiental, però també d’iniciativa social. Es produeix i es dissenya de forma inclusiva a Tarragona,
a través de La Torreta, l’estudi creatiu i de disseny format per persones amb diversitat funcional que impulsen la cooperativa El Far i la Fundació Topromi.
Aquest dijous, divendres i dissabte al matí es podrà adquirir al Mercat Central de Tarragona.
El sector de la restauració se suma a la iniciativa del Cotilló Sense Plàstic per promoure celebracions més sostenibles.
Aquest dijous, divendres i dissabte al matí es podrà adquirir al Mercat Central de Tarragona