Els empresaris d’hostaleria de la ciutat es troben a l’expectativa davant un hivern que sembla que, entre els deutes que arrosseguen de la covid i les pujades de preu, es presenta complicat, tot i que es mantenen optimistes.

El president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), Javier Escribano, ha explicat a Tarragona Ràdio que el sector «comença a treballar amb més alegria». Han oblidat paraules com distanciament social o aforament, però, tot i haver tingut un estiu bo, segueixen arrastrant els deutes causats per la covid.

Ha comentat la recent pujada de preus, remarcant que hi ha empresaris que paguen el triple de llum que el 2021, i que aquesta diferència, «és una nòmina», el que ha definit com a escandalós.

Escribano ha explicat, també, que, tot i la tornada a la normalitat, i l’optimisme amb el que afronten la campanya de Nadal, es preveu un hivern complicat. Per aquesta raó, considera important la tasca de l’Associació, que organitza jornades i activitats per dinamitzar el sector de la restauració durant les temporades més fluixes.