Ja s’han presentat públicament les vídeo receptes El Serrallo ve de gust, de Tarragona Turisme. L’esdeveniment ha estat conduït pel periodista Josep Suñé i ha comptat amb un showcooking, entrevistes als protagonistes i altres veïns del barri mariner, la música de Raül Cid Trio i una degustació d’un romesquet per un preu popular de 4 €, a benefici de Stella Maris Tarragona-Apostolat de la Mar.
L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona i conseller de Turisme, Pau Ricomà, que ha explicat que “es tracta d’un projecte del Patronat Municipal de Turisme, emmarcat en la voluntat que el Serrallo, Barri Mariner de Catalunya, es visualitzi i es conegui, en aquest cas a través de la gastronomia”. “Estem segurs que serà un èxit perquè el Serrallo enganxa, el Serrallo té molta força, i poder transmetre aquesta cuina tan arrelada és una enorme satisfacció”, ha conclòs.
A través de sis capítols que es publicaran setmanalment, cada dijous, al canal de YouTube de Tarragona Turisme, ‘El Serrallo ve de gust’ mostrarà la cuina que es fa a les cases. Angelina Pastor, “Xeli” (14 de juliol), Enric Seritjol (21 de juliol), Josep Maria Tules, “Pitu Mosquits” (28 de juliol), Lluís Palau (4 d’agost), Nuri Bordas (11 d’agost) i Rosita Mallol, “Patxitxa” (18 d’agost) ensenyaran com cuinar un suquet de seitó, all i pebre de rajada, romesco, popets encebats, arrossejat i pelut fregit, respectivament.