El Tarragona FC ha estat l’únic equip de la ciutat que ha guanyat en categories de futbol amateur. El conjunt tarragoní està lluitant per a l’ascens de Quarta a Tercera Catalana i aquest diumenge han sumat una nova victòria contra el CD Riudoms B per 1 a 2. Un partit on l’equip de la ciutat es va avançar just després del descans i a l’hora de joc va fer el segon gol. Un minut més tard, el rival va fer el seu, que deixava l’1-2 al marcador.

L’entrenador del Tarragona FC, Joserra López, destaca la igualtat del partit i la bona feina dels seus jugadors.

Joserra López

Als altres grups de les diferents categories de futbol territorial, no hi ha hagut cap victòria més d’equips tarragonins. A la fase de permanència de Segona Catalana, La Floresta segueix en una bona dinàmica i va empatar a 1 contra La Pobla B. La Cultural Bonavista descansava.

A Tercera, al grup 2, empat a dos de l’Escola Sant Pere i Sant Pau contra el CE Montbrió. Empat també de la Cultural Bonavista contra l’Unió Astorga amb un resultat de 0 a 0. L’Atlètic Camp Clar va perdre per 4 a 0 contra el Mas Pellicer i l’Icomar descansava.

Al grup 3, empat a dos del Sant Salvador contra el Atlètic Valls i derrota de la Cultural Torreforta per 3 a 0 contra l’Arboç.