L’equip ha competit en tot moment i però no ha pogut sumar la segona victòria del curs en un final de partit a cara o creu. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Israel Esteve es situa en 9a posició de la classificació amb un balanç de 1 victòria i 1 derrota.

El partit ha començat favorable al conjunt local, que ha aconseguit rendes per sobre dels 10 punts al marcador (24-14 al final del 1r quart). L’equip tarragoní ha reaccionat al segon periode amb un parcial de 2-15 que les ha situat per davant del marcador (28-29), però novament les locals han imposat el seu joc i han marxat al descans amb un lleuger avantatge (33-29).

La pitjor noticia ha arribat passat l’equador del partit, quan la recent incorporada Alexandra Rigal s’ha hagut de retirar del partit per un trencament de fibres (li desitjem una ràpida recuperació). Tot i això, les liles s’han refet i han tornat a apretar el marcador al final del tercer quart (46-45). L’últim quart ha sigut frenètic, amb un gran intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Finalment, la balança s’ha decantat a favor del Draft Gramenet, que ha completat un parcial de 6-0 als últims minuts per endur-se la victòria (61-57).

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del AB Prèmia el dissabte 30 de setembre a les 18.00h