El TGN Bàsquet ha perdut contra l’AB Premià per 50 a 64 a Copa Catalunya femenina en un partit que passarà a la història com el primer oficial al Palau d’Esports Catalunya d’un equip de la ciutat. L’equip lila va jugar a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània en una jornada on va presentar tots els seus equips de la base. Pel que fa al partit, les liles han acusat un darrer quart dolent per encaixar la que és la sisena derrota en tretze partits.

L’encontre ha estat molt igualat durant els tres quarts. Els parcials de 16 a 13 al primer quart, de 12 a 13 al segon i de 14 a 17 al tercer deixaven un darrer període amb molta emoció. No ha estat així, ja que l’equip local no ha estat encertat i el rival ha aprofitat una mala ratxa on el TGN Bàsquet no ha anotat per marxar al marcador. Parcial de 8 a 21 contundent per perdre el partit.

L’entrenador Marc Rovirosa creu que no han sabut aprofitar una oportunitat per marxar al partit entre el primer i el segon quart. El problema del darrer quart ha estat que l’equip no ha defensat i que no ha pogut competir.