El TGN Bàsquet ha perdut per 43 a 47 contra el CB Igualada a Copa Catalunya femenina. L’equip tarragoní suma així la tercera derrota seguida. Perdien contra el CB Valls en la passada jornada i entre setmana no van poder guanyar al Reus Ploms. Aquest diumenge tampoc han superat a les líders. El darrer període de les liles no ha estat bo i se’ls ha escapat un partit que havien remuntat al tercer quart. Al descans, el marcador era de 22 a 25 per les visitants. Al tercer quart, les tarragonines han donat la volta al marcador amb un parcial de 14 a 5. Tanmateix, un darrer quart de només set punts per les locals i disset per l’Igualada ha deixat el marcador final de 43 a 47.

Una categoria per sota, a Primera Catalana femenina, el Volvo Diselauto CBT tornava a jugar després de més de dos mesos sense fer-ho i ho han acusat. Derrota per 48 a 61. L’equip d’Héctor Marín no s’ha posat per cap moment per davant al marcador. Només al tercer quart, les blaves han pogut apropar-se al marcador amb un parcial de 18 a 15, però al darrer període se’ls ha escapat el partit. Amb molts partits encara per disputar degut a que s’han ajornat, el CBT femení està en la novena posició.