El CF Pobla empata a Vilassar i torna a acabar un encontre sense poder marcar

No hi ha manera. El CF Pobla de Mafumet sembla haver perdut tota la pólvora golejadora de l’equip en el moment clau de la temporada després d’empatar a Vilassar (0-0) i confirmar la mala ratxa anotadora després de patir el quart encontre sense marcar. El gol pobletà al darrer instant al camp de l’Ascó el passat 5 de març és el darrer aconseguit per l’equip de Martín Posse que s’ha enfrontat a Júpiter, Santfeliuenc, Europa i Vilassar sense poder celebrar una diana.

El gol és l’únic que li ha faltat a un CF Pobla que ha començat el duel dominant el ritme i la possessió de la pilota. Els grana ho han intentat però són els locals qui han gaudit de dues de les ocasions més clares de tot l’encontre en un interval de quatre minuts. Soufiane, al minut 29, ha rebut una bona passada dins de l’àrea que no ha pogut controlar amb correcció per definir davant Perales mentre que Pau, sol contra el porter balear, ha enviat l’esfèric fora dels tres pals tarragonins. Precisament Perales ha evitat el gol local a l’inici del segon temps, posant una mà a rematada d’Ali que ha impedit l’1-0.

El Vilassar ha millorat la seva versió en el segon temps però tampoc ha pogut marcar i ha provocat un 0-0 que deixa ambdós equips com estaven: a la zona mitjana-alta de la taula sense patir però sense opcions d’aspirar a quelcom més. El pròxim repte del filial del Nàstic serà dissabte vinent a les 17.00 hores contra la Unió Esportiva Figueres.

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar
Jaume, Oumar, Adri, Iván, Viale, Soufiane, Pau, Matamala (Ousman 88′), Ali (Marcos 72′) i Sergio Gines
CF Pobla
Perales, Valentín, Roger, Ruxi, De Nova, Vadillo, Facu (Riki 59′), Adrian, Iván Vidal, Gil i Brugui
Targetes grogues
Pel visitant Ruxi (37′)
Àrbitre
Victor Manuel Sánchez
Incidències
Matx disputat al Municial Xevi Ramon corresponent a la jornada 32 del grup 5 de Tercera Divisió

A la divisió d´honor juvenil, penúltima jornada de lliga i el Nàstic ha certificat la permanència una temporada més a la màxima categoria després de guanyar 2 a 1 al Sant Andreu.

Victòria i permanència a la categoria, en un partit complicat com reconeix el tècnic del Nàstic Manel Cazorla.

Els joves granes tancaran la lliga el proper cap de setmana sense res en joc al camp del campió del seu grup el FC Barcelona.