I love Serrallo. Així s’anomenen les jornades gastronòmiques que arriben a partir d’aquest divendres a set restaurants del barri mariner de la ciutat. És la primera edició d’una iniciativa que impulsa l’Associació de Restauradors i Comerç del Serrallo, l’ARCS, conjuntament amb la DO Tarragona. S’allargaran fins el diumenge 2 de desembre. Els set establiments participants, de la mà de tres cellers de la Denominació d’Origen Tarragona, han preparat uns menús gastronòmics amb maridatge.

L’objectiu de les jornades és fomentar els restaurants del barri marítim de Tarragona, els productes de la zona i també els vins del territori, en aquest cas la DO Tarragona.

Manolo Oliveira, del restaurant A Bordo, explica que les jornades són una oportunitat per conèixer productes de proximitat que no són tan comuns.

En concret, els restaurants que participen a les jornades són A Bordo, Cal Joan, El Pòsit. El Taller, La Xarxa, Octopussy i Varadero que oferiran els seus menús típicament mariners amb dos preus: 25 i 32 euros, que inclouen 1 ampolla de vi per cada dues persones. Els vins que es podran tastar en aquests menús són dels cellers Blanch de Puigpelat, el Celler 9+ de la Nou de Gaià i Lafarineravins de Rasquera.