El CF Pobla de Mafumet ha perdut el derbi contra la Unió Esportiva Valls.

El partit ha començat de la millor manera pels locals, ja que al minut 4, Jordi Oribe ha marcat el primer gol del partit, culminant una acció de contraatac.

Divuit minuts més tard, el mateix Oribe transformava el penal que el Valls havia comès sobre ell mateix

La reacció dels de l’Alt ha arribat abans del descans, amb un gol del capità Albert Plana.

Dos penals assenyalats per l’àrbitre en menys de 10 minuts han marcat el signe de l’ encontre. Els ha anotat tots , fet que ha permès als de Joan Antoni Pallares posar- se per davant

El filial del Nàstic , tot i intentar aconseguir l’empat, ha vist com en el temps afegit, el Valls ampliava més la diferència, i aconseguia el 2 a 4 definitiu .

L’entrenador pobletà lamentava haver perdut amb un escenari tant favorable durant el primer temps. Diu que aquesta situació del derbi ja els ha passa en altres partits.

Al Valls es mostraven contents per la victòria, la primera a Tercera Divisió, el seu entrenador Joan Antoni Pallares destaca la reacció dels jugadors desprès d’ un resultat molt advers. Explicava que els havia fet variar quan pitjors estaven les coses

El CF Pobla de Mafumet se situa novè a la classificació amb un total de 6 punts. El proper cap de setmana visitarà al Terrassa que aquest cap de setmana ha deixat el primer lloc de la Lliga en perdre el seu partit