Per què l’increment de l’extrema dreta a Europa? Què es fa en matèria d’habitatge? Hi ha normatives per frenar les notícies falses a les xarxes?
Aquestes són algunes de les preguntes que els ambaixadors júniors tarragonins del Parlament europeu han plantejat aquest dimarts a l’eurodiputada, Laura Ballarín, i a l’alcalde, Rubén Viñuales, en l’acte commemoratiu que s’ha fet a la sala d’actes de l’Ajuntament.
Hi han participat una seixantena d’alumnes de l’Escola Vedruna Sagrat Cor i de l’Institut Pons d’Icart .Els estudiants han rebut l’acreditació d’ambaixadors.
L’acte l’ha presidit l’alcalde que ha posat en valor el treball dels joves en favor d’Europa i en defensa de la pau i la diversitat. Hi ha participat també el conseller d’Europe Direct Tarragona, Mario Soler
L’eurodiputada, Laura Ballarín, ha encoratjat els ambaixadors a defensar i reivindicar el paper d’Europa cada dia.
L’Escola Vedruna Sagrat Cor i l’Institut Pons d’Icart són els dos centres educatius tarragonins que, juntament amb dotze escoles més de Catalunya, participen en el programa Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu aquest curs 2024-2025. En el marc d’aquest programa, els alumnes tarragonins i tarragonines de quart d’ESO i primer de Batxillerat duen a terme, al llarg del curs escolar, diferents dinàmiques que tenen l’objectiu d’apropar el funcionament del treball legislatiu i polític del Parlament Europeu.
Les activitats que es duen a terme en el marc d’aquest programa al llarg del curs en les escoles tarragonines participants estan coordinades per Europe Direct Tarragona, el punt d’informació i assessorament que l’Ajuntament de Tarragona té a disposició de la ciutadania per tot allò que està relacionat amb la Unió Europea.
L’Escola Vedruna Sagrat Cor i el Pons d’Icart participen amb dotze centres educatius de Catalunya en el programa Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu aquest curs 2024-2025.
Faran una visita a la seu del parlament a Brussel·les aquesta primavera