Plat de callos del restaurant El Gordo 2. Foto: Facebook

El restaurant El Gordo 2, situat al polígon industrial Riuclar de Tarragona, és el guanyador de la final d’un torneig de cap i pota i callos organitzat per esmorzarsdeforquilla.cat.

Es tracta d’una competició a càrrec dels influencers d’aquest perfil amb gairebé 17mil seguidors i en la qual han concursat fins a 16 restaurants diferents d’arreu de Catalunya, els del Gordo 2 eren els únics de Tarragona. En la final disputada, el restaurant tarragoní va aconseguir més d’un miler de vots, un 60% del total, superant el restaurant Llobregat de Lleida.

Paula Sánchez, una de les propietàries del restaurant, explica a Tarragona Ràdio com van accedir en aquest concurs.

Des del restaurant remarquen que tot i no haver-hi premi, l’ocasió és perfecta per donar-se a conèixer i fer-se ressò d’un establiment familiar de cuina tradicional més enllà de Tarragona.

Una cuina tradicional que asseguren que no només acull gent gran, sinó també últimament gent jove. De fet, dissabte passat van arribar a fer més de 350 racions.

Els propietaris afirmen que estan feliços per aquest reconeixement i agraeixen les mostres de suport dels clients, amics i seguidors.

Més notícies: