Ara que els restaurants poden obrir fins les onze de la nit, el sector demana que no es faci marxa enrere com en altres ocasions. La Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona reclama que hi hagi un manteniment del relaxament de mesures. Recorden que es fa molt complicat aplicar restriccions en sec, amb les neveres plenes, amb personal que s’ha donat d’alta als bars i restaurants i reserves que s’han d’anul·lar d’un dia per l’altre.
La nova presidenta de la Federació, Marta Domènech, ha explicat a Tarragona Ràdio que la principal demanda és mantenir la regularitat en la feina. A partir d’aquí, diu Domènech, han d’aconseguir ampliar l’horari dels sopars més enllà de les 11 de la nit. Considera que és clau allargar les sobretaules per obtenir més ingressos dels sopars. Domènech assegura que el confinament territorial ha tocat de mort al sector. Assegura que va sent hora de pensar en l’obertura de les fronteres internacionals per garantir l’arribada de visitants estrangers principalment a al Costa Daurada.