Els panellets continuen omplint les sobretaules durant el pont de Tots Sants malgrat l’augment de preus generalitzat. Els de pinyons sempre són els més triats pels tarragonins, tot i que la varietat és enorme. També hi ha moltes famílies que opten per fer-los a casa.

L’alça de preus de matèries primeres força els pastissers a petits increments que no acaben esdevenint una barrera definitiva per als consumidors. Enguany s’ha “compensat” la reducció del preu del pinyó amb l’alça d’altres matèries primeres com la farina, els ous, l’ametlla o el preu de la llum, que també influeix en el preu final dels productes.

Mari Carmen Martínez, dependenta de la botiga Sirvent, diu que els panellets de pinyons són els que més es venen i que els compradors s’estan animant molt a última hora. Cada any miren d’introduir novetats.

A la Botiga del Cafè, a la cantonada de carrer Canyelles amb Rambla Nova, les vendes també estan pujant aquests dies, i en especial des de la reobertura del carrer, que ja s’està notant. De fet, allà tenen uns packs ja preparats amb els principals ingredients. Yolanda Benítez explica que des de la pandèmia molta gent opta per fer els panellets a casa.