Els pastissers artesans tarragonins preveuen vendes de tortells de Reis similars a l’any passat, sense gairebé tocar preus i retornant a les mides més grans.
Els tarragonins tornaran a apostar pels tortells artesans i la majoria seran tradicionals amb els de massapà, fruita confitada i base de brioix com a protagonista.
També triomfen, de cara al 6 de gener, els farcits de nata i crema.
El responsable de la pastisseria Trill, Toni Teuler, ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio que enguany s’han vist desbordats per la demanda i fins i tot estan superant les previsions. Assegura que els clients tornen a comprar tortells de mida més gran ja que moltes famílies es podran tornar a reunir a taula sense restriccions pel dia de reis. Teuler apunta que els pastissers artesans han fet un esforç perquè la pujada del cost del sucre o de la llum es noti poc en el preu final del dolç.

A Tarragona segueix viva la tradició d’amagar la figureta d’un dels reis i la fava, normalment un a cada punta del pastís. La majoria de tortells es venen per encàrrec.