La mala dinàmica continua. El Nàstic cau al camp de l’Orihuela en un partit amb una greu falta d’encert, que va materialitzar-se en tres penals fallats -un al partit, la resta a la tanda-. Els locals van suportar la pressió d’un rival de superior categoria de manera excel·lent fins als últims minuts de la pròrroga, on van apostar pels onze metres i la possibilitat que els tarragonins es posessin nerviosos.

Dani Vidal donava oportunitats als menys habituals com Iker Recio, Mario Rodríguez, Unai Dufur o Gorka Santamaría. Tots van fer un bon paper, a excepció del davanter basc, que les va tindre totes per marcar, i no les va transformar en gol. La primera part no va ser el reflex més clar d’aquesta mancança, ja que els dos equips van protagonitzar uns bons 45 minuts inicials amb multitud d’atacs. Mario va generar les més clares, sempre oferint jugades emocionants que deixaven veure la seva qualitat al camp. També ho va fer Maurizio Pochettino, amb diverses arribades que van donar feina al porter.

“No fer gol penalitza. És un moment on en surt tot de cul, però hem de capgirar-ho”

dani vidal

La segona meitat tampoc va decantar-se, però sens dubte, els grana van tindre totes les cartes per convertit el 0-1 i marxar cap a Tarragona sense pròrroga. L’entrada de canvis com Montalvo, Pablo o Andy va aportar més ofensivitat a l’equip, que no va parar de generar ocasions. La més clara del partit, el penal. Pablo queia a terra després d’una enganxada per la samarreta i l’àrbitre assenyalava l’acció. Marc Fernández va ser l’encarregat, al minut 75, de finalitzar la feina a Orihuela, però Aitor Arias va endevinar les seves intencions.

A partir d’aquest moment, el Nàstic quedava desconcertat. L’Orihuela va animar-se per posar nerviosos als visitants. Fins i tot Mpie va tindre el gol amb una errada incomprensible sense porter. Als minuts finals, els grana van recordar on eren i van tindre una nova ocasió clara que rematava Pablo, però la seva ment ja estava posada en la pròrroga.

Una pròrroga densa, sense més ni més. L’Orihuela ja esperava els penals i el Gimnàstic va bloquejar-se. Només Pablo va ser capaç de trobar porteria des de fora de l’àrea, però sense èxit.

“Toca corregir, a principis de temporada hauríem firmat estar tercers”

joan oriol

Els penals, finalment, van ser la culminació de la mala dinàmica de tres partits sense marcar pels de Dani Vidal. Primer, Marc Montalvo fallava per posar el 2-1 a la tanda, i Andy Escudero, amb tota la responsabilitat, l’enviava al travesser i condemnava als grana.

El Gimnàstic de Tarragona visitarà a l’Osasuna Promesas en un partit molt complicat contra un altre filial que torna a lluitar pel Play-Off. Es disputarà aquest mateix diumenge a les 20:00, en un encontre que ha de servir als tarragonins per acabar bé aquesta setmana de tres partits, finalitzar la mala dinàmica i deixar enrere el malson del la falta de gol.