Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa ja tenen tots els seus finalistes, 16 en total (vuit a la categoria de cuina i nou a la de sala), després de les proves eliminatòries en directe celebrades durant aquest cap de setmana
a la Plaça Corsini de Tarragona. En aquestes semifinals,
amb alumnes procedents de les escoles de Tarragona, Lleida i Girona, hi han participat 14 candidats, entre els quals el jurat ha escollit set finalistes.
Els quatre estudiants de cuina són Sara Frifra, Jeny mieres, Josep borrell, Júlia ibars, mentre que els tres de salasón Antonio llosa, Edgar Vilar i Axel de haro.
Tots aniran a la gran final del proper 14 de maig al Palau de Pedralbes.
A banda, aquest diumenge, Yassine Maatallaoui, de la Fundació Formació i Treball d’INS Escola-restaurant de Sant Adrià de Besòs, a la categoria de cuina, i Pol González, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils (sala i premi especial al millor cóctel Royal Bliss) s’han proclamat guanyadors de la final del Premi Social ‘Josep Lluís Rull’.
El guardó, lliurat per Montse Adan, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, i Pere Granados, diputat delegat de
Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, els acredita com els millors alumnes de cuina i sala de les fundacions i entitats que ofereixen formació de gastronomia en el seu programa d’estudis a tot Catalunya.
Sergio i Javier, els famosos germans Torres, i amb ells les tres Estrelles Michelín del seu restaurant ‘Cuina Hermanos Torres’ de Barcelona, han visitat aquest cap de setmana l’entorn del Mercat Central al capdavant del jurat dels Premis Lladonosa, en què també figura com a portaveu Pep Moreno, Estrella
Michelín per la seva recerca de l’excel·lència al Deliranto de Salou.