Nova edició i ja en van quatre de la Fira ÀPAT Tarragona. La cita tindrà lloc aquest cap de setmana al Palau Firal i de Congressos, que s’omplirà de productes agroalimentaris catalans i acollirà les últimes novetats del sector.
Després de vuit edicions a Barcelona i de la tercera edició a Tarragona l’any passat, la ciutat tornarà a acollir la Fira ÀPAT els dies 13 i 14 d’abril. Durant aquests dos dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans tindran l’oportunitat de presentar el que fan i les principals novetats tant a professionals del sector com a consumidors finals.
La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana. En aquest sentit, i com a novetat, s’han programat diferents tallers interactius de pagament, per exemple, sobre l’ostra catalana, com escollir la copa més adequada per cada tipus de vi, sobre la cuina del bacallà o com les plantes aromàtiques i medicinals poden ajudar a millorar la qualitat de vida. Alba Bermejo, directora de comunicació de la Fira ÀPAT Tarragona.
També hi haurà tot de propostes gratuïtes amb activitats que es faran dissabte i diumenge en els diferents espais que ocuparà la Fira.