Els productes de proximitat, els protagonistes de la nova edició del Tàrraco a taula. Les jornades gastronòmiques tornen i fan 25 anys. 11 restaurants de la ciutat proposen menús i plats que es basen en el receptari dels romans. Les jornades ja estan en marxa i s’allargaran fins al 29 de maig.
Els restaurants elaboraran menús sencers i d’altres oferiran platets, degustacions o tapes. Es commemora el quart de segle de les jornades gastronòmiques com un referent mundial i on s’han elaborat més de 1.500 receptes inspirades en la cuina romana.
Magí Seritjol, director de Tarraco Viva, recorda que és impossible que tornem a menjar com els romans, però sí inspirar-nos en els seus productes o begudes.
Els maridatges aniran de la mà dels vins de la DO Tarragona i de les cerveses artesanes Twins.
Més notícies:
- Un centenar de persones escenifiquen “la mort de la part Alta” de Tarragona amb un funeral i una pregària col·lectiva
- L’estrena del videomarcador del Nou Estadi Costa Daurada no veu cap gol del Nàstic (0-2)
- El consum d’aigua del CAT es redueix un 4,25% per l’increment d’ús d’aigua regenerada de la indústria
- S’enfronta a gairebé 18 anys de presó per robar i agredir dos menors a la Feria de Abril de Tarragona el 2023
- L’Oficina d’Atenció Ciutadana mòbil s’implementarà definitivament al 2026