Els actes més golafres arriben a Tarragona aquest Dijous Gras. El carnaval gastronòmic ha començat aquest matí amb el tradicional tast de botifarra d’ou al mercat de Torreforta. També es podrà tastar un dels productes més típics de la festivitat: la coca de llardons, amb estants davant les Teresianes i, com a novetat, a la plaça de la Font.
Anna Bertran, component de la colla La Bóta, explica els motius de la nova ubicació de la venda de la coca de llardons.
Al migdia ha tingut lloc el tast de botifarra d’ou al Mercat Central. És un dels actes més engrescadors del Carnaval que gratuïtament dona a provar un dels plats estrella del Dijous Gras.
En representació del Gremi de Carnissers Artesans de Catalunya, Sònia Castilla explica a Tarragona Ràdio quina és l’elaboració d’aquest tipus de botifarra.
Per la seva banda, el Carnestoltes i la Concubina han seguit el seu recorregut visitant les escoles i llars infantils de la ciutat.
Aquesta nit, seguirà la festa al Totem Cafè, amb música llatina en viu de la mà del grup Latin Show.