El mestratge d’Andrea Alonso, sommelier “Nas d’Or 2010” ha apadrinat aquest dimecres la segona edició del Tarragona Restaurant Wine. El certamen tornarà a reunir la millor cuina i els millors vins del territori entre dimecres vinent i fins el 4 d’abril.
Els protagonistes seran 21 restaurants de la ciutat i altres poblacions del territori, com Altafulla i la Riera de Gaià, i 13 vins i caves de cellers de les diferents denominacions del territori. La iniciativa està impulsada per Makro, amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona. El gerent de Macro, Rafael Pérez-Armenteros, diu que és una bona manera de fer anar de la mà en unes mateixes jornades vins excel·lents amb restaurants de qualitat.
Pel president de la Cambra, Albert Abelló, aquesta segona edició del Tarragona Restaurant Wine, compta amb uns uns menús excepcionals, acompanyats dels millors vins i a uns preus molt assequibles.
Per prendre part en aquesta cita gastronòmica només cal reservar taula, per dinar o sopar. Tots els restaurants oferiran un menú de 17 euros, iva inclòs, acompanyats pels vins a un preu únic la copa de 1,90 euros.