Els panellets de pinyons continuen sent els que més es venen a les pastisseries artesanes de Tarragona.

Triomfen també els de codonyat, ametlla, cafè i avellana.

Es preveu que els de xocolata tinguin també força èxit de cara a la nit de la castanyada.

Els pastissers artesans de la ciutat mantindran els preus d’aquests dolços tradicionals. Així doncs, el quilo de panellets de pinyons, els més cars de tots, rondarà els quaranta-cinc euros. La safata variada rondarà els trenta-cinc euros. Són preus molt similars als de l’any passat.

Es calcula que a nivell de la demarcació es vendran uns vint mil quilos de panellets.

El vicepresident del Gremi d’Artesans Pastissers de Tarragona, Josep González, destaca la importància d’emprar productes de primera qualitat i d’una elaboració acurada a mans de pastissers artesans. 

Les famílies es gastaran, de mitjana, uns 25 euros en la compra de panellets. Fins i tot, enguany, se’n poden trobar amb un toc de licor de roses.