Els pastissers artesans tarragonins aposten per celebrar la mona coincidint, aquest proper dilluns, amb la segona Pasqua. El sector ha patit una gran sotragada arran l’estat d’alarma, ja que tot i poder obrir com a serveis essencials molts establiments van optar per abaixar la persiana. Ara, amb l’arribada de la fase 2, animen a les famílies a celebrar la segona Pasqua, aquest cap de setmana, i recuperar així una certa normalitat.
El president del Gremi de Pastissers artesans de Tarragona, Josep González, explica que a nivell de Catalunya s’ha decidit apostar pel pastís Sara, un dels més tradicionals, un dolç fet de pa de pessic amb mantega i ametlles. González apunta que també ha rebut algunes comandes de les típiques figures de xocolata que es venen per la mona natural.
En una entrevista a Tarragona Ràdio, el president del gremi al territori diu que és moment de començar a fer la desescalada i permetre’ns una celebració familiar al voltant d’un dolç. González explica que els preus es mantindran similars als de les mones que se serveixen per la Pasqua tradicional. Els pastissers, però, tenen la mirada ja posada en Sant Joan, una data que esperen que marqui la fi del confinament.