Les tradicionals coques de brioix i fruita farcides de cabell d’àngel tornaran a ser les més demandades de cara a la Revetlla de Sant Joan a les pastisseries de Tarragona.
I és que si bé les peces farcides de crema o amb massapà es van obrint pas entre els consumidors, vuit de cada deu encara opten per la coca clàssica de cara a la nit més curta de l’any.
Ho ha explicat al Matí de Tarragona Ràdio el propietari de la Pastisseria Trill, Toni Teuler.
El pastisser artesà espera que les vendes puguin repuntar una mica respecte anys anteriors, tenint en compte que enguany la revetlla cau en diumenge.

Teuler ha tornat a reiterar la importància de consumir productes fets de manera artesanal en dates tradicionals.
Tot i que de coques se’n fan de diverses mides, la mitjana és la que té més acceptació entre els consumidors, ja que sol ser una persona qui la compra per tota la família.
Els preus oscil·len entre els 15 i els 60€ segons el pes.