Els pastissers tarragonins esperen assolir xifres similars a les de l’any passat i vendre prop de 50.000 tortells de Reis.

Els professionals del gremi Són optimistes i confien en mantenir la tendència dels darrers anys pel que fa als dolços tradicionals del dia 6 de gener. Els preus tampoc pujaran respecte anys anteriors, oscil·lant des dels 15 euros per la mida més petita fins als 50 euros que costa el tortell més gran.

Els tarragonins es mantenen fidels a la tradició del tortell, tot i que la mida més consumida sol ser la del més petit.

Les preferències tampoc varien. El tortell de massapà continua ocupant el lloc del més consumit.

El responsable de la pastisseria Trill, Toni Teuler, ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio que la qualitat del producte fa que els tortells siguin molt superiors als pastissos industrials que es poden comprar en grans superfícies. 

A banda del tortell de massapà, els farcits de crema o nata ja comencen a tenir sortida entre els tarragonins.

En tots els casos es manté la tradició d’amagar-hi la figureta d’un dels reis i la fava, dins de la massa del pastís.