Els pastissers tarragonins mantindran les vendes de tortells de Reis.

Els professionals del gremi calculen que se’n comercialitzaran uns 50.000 a Tarragona, una xifra que es manté invariable any rere any. Tampoc canviaran els preus, que oscil·laran entre els 15 i els 50 euros, en funció de la mida. I els tarragonins també seguim la tradició fil per randa pel que fa a gustos i el de massapà és el més demanat.

Els de crema i nata no tenen tanta sortida tot i que també se’n troben a les pastisseries, que aquests dies treballen intensament de cara a la jornada del 6 de gener.

El responsable de la pastisseria Trill, Toni Teuler,

ha explicat a Tarragona Ràdio que la qualitat del producte fa que els tortells siguin molt superiors

als pastissos industrials que es poden comprar en grans superfícies. 

Siguin de massapà, crema o nata, es manté la tradició d’amagar-hi la figureta d’un dels reis i la fava, dins de la massa del pastís.