Els xefs dels quatre restaurants amb estrella Michelin tornen a cuinar junts per una causa social. El sopar de les ‘estrelles’ es farà el 6 de novembre al Complex Educatiu de l’antiga Laboral, en benefici de la Lliga Contra el Càncer i la Fundació Josep Carreras.
Joan Bosch, de ‘Can Bosch’; Diego Campos, del ‘Rincón del Diego’; Fran López, de ‘Villa el Retiro-Torreó de l’Indià’, i Jeroni Castells, del restaurant ‘Les Moles’ es posaran als fogons per elaborar plats molt sofisticats.
El director de la Lliga, David Ortega, agraeix aquesta col·laboració dels restauradors. Assegura que el sopar, que enguany arriba a la cinquena edició, ja és el de referència de les 152 delegacions de la Lliga a tot el territori.
Com és habitual, les postres aniran a càrrec de Gabri Olivier i Marco Carreiro. En l’elaboració dels plats també hi prendran part Marco Borromeo, del restaurant Palau del Baró i Àngel Jiménez, del Complex Educatiu.
Joan Bosch destaca que portaran per l’ocasió les seves millors elaboracions gastronòmiques. Es preveu recaptar uns 11.000 euros com l’any passat i aplegar 300 comensals. Una quarantena de cambrers, coordinats per Jordi Grifoll, atendran la sala.
Els tiquets ja es poden reservar a 40 euros a la seu de la Lliga. Al llarg del sopar es sortejaran lots de productes.
La recaptació serà íntegra per la lluita contra el càncer i la leucèmia. Tot el material per elaborar els plats l’ofereix Makro Tarragona, que és el proveïdor oficial del sopar.