Han organitzat una acció gastronòmica amb el Chartreuse com a protagonista.
13 restaurants, dues pastisseries i una gelateria d’aquesta zona de la ciutat oferiran plats o productes maridats amb aquest licor tan típic de Tarragona.
Els comensals podran degustar, per exemple, un Bacallà empanat amb romesco, una coca d’escamarlans o unes trufes cruixents. Tot, però, cuinat amb Chartreuse.
L’acció gastronòmica es farà entre aquest dimarts, 1 d’abril i el 27 d’aquest mes.
Cada local oferirà a la seva carta algun suggeriment maridat amb el licor groc o verd. Els preus aniran del 5 als 20 euros. Són un miler de propostes culinàries amb les quals l’Associació de Restauradors de l’Eixample vol tirar endavant una iniciativa pionera amb una beguda molt vinculada amb Tarragona. Ho ha explicat, Carles Salvadó, del Restaurant Ona.
La regidora de turisme i presidenta del Patronat de Turisme, Patrícia Anton, destaca especialment aquesta primera acció de la recent constituïda Associació ART.
Precisament Aquest dilluns, l’Associació de Restauradors de l’eixample de Tarragona farà al Barquet, un sopar on es podran degustar plats maridats amb còctels combinats amb Chartreuse. Coctelers de renom com Bobby Gin, elaboraran diferents combinats. A destacar el de cava De Muller.
regidora turisme i comerç