Un any més, els restaurants de la Part Alta somriuen a la crisi.

Del 5 al 22 de febrer portaran a terme la quarta edició d’aquesta campanya.

Hi prenen part 13 restaurants del nucli antic que oferiran menús més econòmics, a 19 i 32 euros, amb el maridatge de vins d’una desena de cellers de les DO del territori.

Els clients s’emportaran a casa una ampolla del vi que escullin. Els menús a preus reduïts estaran disponibles tant al migdia com a la nit.

Una de les novetats d’enguany és que el programa de les jornades incorpora un directori amb les botigues de Tarragona on es poden comprar els vins participants a la iniciativa gastronòmica.

El president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, Quintín Quinsac, explica que el maridatge és cada cop de major qualitat. Confien en repetir o poder superar les 10.000 persones que van passar pels establiments en la darrera edició.  

Durant les jornades, els restaurants de l’ARPA es convertiran en punts de venda de polseres solidàries en benefici de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per avançar en la investigació del càncer infantil.