Els tarragonins continuen celebrant sopars d’empresa per Nadal, tot i que busquen un preu més ajustat.
Molts dels restaurants de la Part Alta de Tarragona han omplert aquests dies. Destaquen que de moment, l’ocupació està sent la mateixa que el 2012.
El president de l’ARPA, Quintin Quinsac explica que ja fa uns anys que s’està vivint una estancada de preus tot i que l’afluència de clients és la mateixa.
Afegeix que molts restaurants han ajustat els preus dels menús especialment per les begudes i els extres.
Enguany la mitjana de preus varia entre els 25 i 35 euros. Quinsac remarca que tot i els preus ajustats i la reducció del nombre de plats, la qualitat continua sent la mateixa.
El president del Tarragona gastronòmica i encarregat del restaurant Xaloc, Xavier Veciana explica que en el seu cas s’han adaptat a la situació baixant preus i acotant els menús.
Molts dels restaurants aposten pels menús degustació i que preveuen recaptar els mateixos ingressos que altres anys.