Els restaurants de la demarcació amb estrella Michelin s’uneixen per oferir un nou Sopar Solidari contra el càncer i la leucèmia.
L’àpat, que tindrà lloc el proper 14 de novembre al Complex Educatiu de la ciutat, s’ha presentat aquest dimarts.
Els quatre restauradors que ostenten una estrella Michelin a la demarcació, Joan Bosch, de Can Bosch, Diego Campos, del Rincón de Diego, Fran López, del Torreó de l’Indià i Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, seran els encarregats d’elaborar els plats del menú.
El xef Marco Borromeo, el pastisser Marco Carreiro i el Gelater Gabri Olivier faran la funció d’ajudants com a organitzadors de l’esdeveniment a l’Antiga Laboral. Abans del sopar, es farà un aperitiu maridat amb cervesa Rosita, que col·labora per segon any amb la causa.
En acabar el sopar també es durà a terme la tradicional rifa. Els fons que es recaptin amb el sopar es destinaran a les entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Josep Carreras per la investigació de la leucèmia.
El director de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, David Ortega, ha agraït la participació del grup de cuiners que impulsen l’acte.
El preu del sopar serà de 40 euros per persona. Les inscripcions ja es poden efectuar trucant a la Lliga Contra el Càncer o fent un ingrés al número de compte de l’esdeveniment.