La Universitat Rovira i Virgili inaugura aquest dilluns la segona edició del curs de Sommelier Professional.
El curs va dirigit a titulats en hostaleria i restauració; professionals de l’hostaleria i de la comercialització de vins; professionals dels cellers; i aficionats al món del vi que vulguin aprofundir en la matèria.
El tema és la figura del sommelier avui dia i la indústria vitivinícola. El curs comprèn 245 hores presencials i s’imparteix els dilluns de dos semestres, de gener a juny. En aquesta segona edició ja hi ha 22 persones inscrites.
L’acte d’inauguració es farà a les 11 del matí, a la Sala de Graus de la Facultat d’Enologia, al campus Sescelades.
Intervindran Jordi Bort, director de l’INCAVI; Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d’Enologia; Montse Nadal, directora del curs; i Anna Casabona, presidenta de l’Associació de Sommeliers de Tarragona i coordinadora del curs.