L’ADT i el CBT B encara no han pogut guanyar en cap dels dos partits que els dos equips han jugat fins al moment a Copa Catalunya masculina. Els del barri de ponent han caigut per 55 a 58 contra el CN Terrassa al Casal Riuclar i el CBT B no ha pogut superar al Cerdanyola, líder del grup 2. El filial blau ha perdut al pavelló del Serrallo per 60 a 69.

Pel que fa a l’ADT, l’equip de Rafa Padin ha guanyat els parcials del tercer i quart període, però al segon i al primer s’han vist superats. Al segon temps, els de ponent han perdut per 11 a 17 i en aquest moment se’ls ha escapat el partit. Amb un encert del 38% en tirs de dos i 26% del triple. Un ADT que ha anat en algun moment per davant al marcador amb un avantatge de 4 punts. El seu entrenador, Rafa Padin, ha comentat que encara estan en un període de construcció. Afirma que ha faltat compenetració entre els companys.

El CBT B, per la seva part, ha començat el partit molt bé, amb un primer quart de 20 punts. Al principi del segon període, el filial ha tingut la màxima avantatge, però l’ha acabat amb molta igualtat. El tercer quart dels visitants ha estat molt bo, amb 23 punts pels 14 dels blaus. Al darrer temps, el rival ha mantingut la diferència de punts i s’ha emportat la victòria. Pel que fa a màxim anotadors, es troben Joan Guixens i David Fernández amb 19 i 13 punts, respectivament.