Els estudiants de cuina de Tarragona podran presentar, un any més, les seves candidatures al ‘Premio Promesas’ de l’alta cuina. Es tracta del certamen nacional més rellevant del sector, que ofereix als joves continuar la seva formació a les prestigioses institucions de Le Cordon Bleu Madrid.
En les properes setmanes, els diferents centres de formació d’hostaleria i cuina del país rebran la convocatòria del premi per tal que puguin escollir els alumnes que participaran en aquesta 10a edició del certamen. Aquests hauran de ser menors de 25 anys i hauran d’estar cursant el seu últim any de formació en cuina.
La convocatòria del premi romandrà oberta fins al proper 2 de desembre. Un termini durant el qual els candidats podran presentar les seves sol·licituds de participació, a través del seu centre o de manera individual.
A partir d’aquí, el 9 de desembre es coneixeran els 50 seleccionats, que hauran d’enviar una recepta i un vídeo de participació, que el públic podrà votar a través de les xarxes socials de Le Cordon Bleu. El 3 de març de 2022 es comunicaran els 10 finalistes que s’enfrontaran a la gran final del 26 d’abril a Madrid.
Catalunya és la segona comunitat autònoma que més representació ha aconseguit en les finals durant les nou edicions anteriors, amb un total de 12 participants.