Publicado enNotícia

Jordi Salas-Salvadó, guardonat per la seva contribució en la nutrició artificial

El professor de la URV Jordi Salas-Salvadó ha estat reconegut per la Societat Espanyola de Nutrició Parenteral i Enteral per la seva contribució en el camp de la nutrició artificial.
Salas-Salvadó és catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la URV i Cap Clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
En el marc del 29è Congrés de la Societat celebrat a Múrcia, el professor ha rebut el guardó “Quinta Lección Jesús Culebras”. Aquest guardó rep el nom del doctor fundador de SENPE el 1977 i de la revista “Nutrición Hospitalaria” el 1986.
El Professor Jordi Salas-Salvadó és a més president de la Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación i Dietética i Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans.

Publicado enNotícia

Jordi Salas-Salvadó, guardonat per la seva contribució en la nutrició artificial

El professor de la URV Jordi Salas-Salvadó ha estat reconegut per la Societat Espanyola de Nutrició Parenteral i Enteral per la seva contribució en el camp de la nutrició artificial.
Salas-Salvadó és catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la URV i Cap Clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
En el marc del 29è Congrés de la Societat celebrat a Múrcia, el professor ha rebut el guardó “Quinta Lección Jesús Culebras”. Aquest guardó rep el nom del doctor fundador de SENPE el 1977 i de la revista “Nutrición Hospitalaria” el 1986.
El Professor Jordi Salas-Salvadó és a més president de la Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación i Dietética i Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans.