El CBT suma una treballada victòria contra el CB Esparraguera i ja n’encadena cinc seguides per mantenir-se a la tercera posició del grup C2 de Lliga EBA. L’equip s’ha deixat remuntar un avantatge de nou punts al descans amb una segona meitat fluixa. Joan Guixens, amb un 16 de valoració, ha estat el millor del partit. El balanç actual és de quinze victòries i vuit derrotes.

Els blaus, amb els parcials de 15 a 17 al primer quart i de 5 a 12 al segon, anaven controlant el partit al descans. A la represa, el conjunt local ha remuntat quatre punts amb un parcial de 19 a 15 al tercer quart. Un darrer període molt igualat ha fet que els dos equips entressin al darrer minut de joc igualats al marcador. Quan faltaven 26 segons, un tir en suspensió d’Adri Duch ha posat el 53 a 55 final. L’equip està en una gran dinàmica i ja són cinc les victòries seguides. L’entrenador, Berni Álvarez, detalla que ha estat un partit treballat i que la capacitat de superació els ha donat la victòria.

Els tarragonins són tercers, però estan a tres victòries de diferència del primer i segon classificat a falta de tres partits. Els blaus necessiten que el Barça B perdi els tres partits per entrar a la fase final.