Vint restaurants de la ciutat participaran el mes vinent en les primeres jornades gastronòmiques ‘Els tastets de Tarragona’.
Organitzades per l’Associació Empresaris Hostaleria Tarragona Ciutat, es duran a terme entre el divendres 3 de juny i el diumenge 19.
Seran quinze dies on cada establiment presentarà els seus cinc plats i un postre. La iniciativa està patrocinada pel grup Raventós Codorniu i Makro i rep el suport del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. Els 20 establiments participants serviran menús degustació que consten de 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d’un licor de Tarragona.
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha expressat que es tracta d’un moment de transformació i il·lusió, i ha realçat el valor dels productes de la demarcació.
El president de l’AEH Tarragona Ciutat, Javier Escribano, ha explicat que la finalitat és poder ajudar als restaurants de la ciutat.
Els establiments participants són: Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.