Moha Quach participarà el pròxim 26 de juny en el III Festival Gastronòmic Corpinnat, als cellers Gramona de Sant Sadurní d’Anoia. La proposta gastronòmica de Quach, inspirada en la cuina de les cultures de l’antiga Mediterrània, viatjarà fins a l’Alt Penedés en el marc d’un festival que s’endinsa en la cuina d’avantguarda i fusió.
El xef tarragoní oferirà el nou menú Olivus, que es maridarà amb vins i caves de Gramona la nit del 26 de juny. El menú és un viatge íntim, personal, sincer i emotiu. El xef trasllada a la taula vivències i coneixements adquirits i també heretats dels seus avantpassats. És un menú degustació que, com el vaixell que li dona nom, recorre els racons del Mar Mediterrani i s’hi atura per agafar-ne l’essència, el sabor i la textura.
Amb una mirada al mar i una altra a la terra, Quach planteja una experiència gastronòmica centrada en explicar la història a través dels aliments.
Per primera vegada, les noves propostes de Quach surten de Tarragona i viatgen fins a Sant Sadurní d’Anoia. L’edició d’enguany del Festival Gastronòmic Corpinnat porta, al saló de la Cava Històrica, cuina d’avantguarda i fusió per ser degustada en comunió amb els vins Gramona. Cadascun dels professionals de la gastronomia s’expressarà a ,través d’ingredients i preparacions, de la mateixa manera que els vins expressen el paisatge on han nascut a través de la copa. Es tracta d’experiències d’aromes i sabors pensades per gaudir del territori.
Més notícies:
- El Nàstic cau eliminat de la Copa (0-1)
- El REC engega motors omplint el Teatre Tarragona i fent «sold out» en la jornada inaugural
- Llum verda al pla especial urbanístic de la primera fase del tramvia del Camp de Tarragona
- Els pescadors catalans s’aturaran dilluns i dimarts en protesta per la reducció del 80% d’activitat que imposa Europa
- Inaugurem el Festival REC 2024